Páginas

Wednesday 13 January 2021

Past simple

Després de veure el Passat simple del verb "to be". Enaquesta sessió hem estudiat el Passat simple per a la resta dels verbs.


Com ja vaig dir, el primer que hem de saber és que hi ha dos tipus de verbs en anglès quan fem referència al temps passat, i són els verbs regulars i els irregulars. Veurem que la seva diferència a l'hora de conjugar-los es limita a la forma afirmativa, ja que en la forma negativa i en la interrogativa tots dos es comporten igual.

Els verbs iregulars son els verbs que no afegeixen -ed a la forma afirmativa en passat (que com veureu és la regla general dels verbs regulars). Aquests verbs tenen una forma específica cadascún que s'ha d'aprendre de memòria. Per aprendre'ls, a classe us donaré una llista de verbs irregulars més complerta que la que proposa el llibre. També la podeu descarregar en aquest enllaç.



Aquí teniu dos videos explicatius, el primer en espanyol i el segon en anglès per qui vulgui practicar una mica la comprensió oral en anglès.

In Spanish




In English





Per practicar hem fet els exercicis  1, 2 i 3 de les pàgines 40 i 41 del llibre. També estan relacionats els exercicis i activitats de les pàgines 30 a 32 del dossier.

Si voleu practicar una mica més:

Visit New English File online exercises for more practise or:



Més exercicis per aprendre els verbs irregulars:

Autoenglish (printable)

Interactive irregular verbs exercise

Finalment, tot i que al vostre examen no hi ha apartat d'expressió oral em sembla interessant que sapigueu que els acabaments en "-ed" del passat tenen tres possibles pronunciacions; /t/, /d/ i /id/.

En aquest video s'explica quan fer servir unes pronunciacions i quan unes altres.

No comments:

Post a Comment